زندگی برتر

مشاوره ، مطالب مفید، کار آفرینی

زندگی برتر

مشاوره ، مطالب مفید، کار آفرینی

اشتراک نظرات و مطالب مفید ، کار آفرینی ، ختم قرآن ، شعر ، طب خانگی ، طب سنتی ، مشاعره ، مشاوره تحصیلی ، مشاوره روانشناسی ، مشاور ازدواج ، مشاوره بازرگانی ....

آخرین نظرات

طرز تهیه شیرینی اسلایس پسته/ گردو/ کنجد

دوشنبه, ۱۳ فروردين ۱۳۹۷، ۱۱:۴۳ ب.ظ

مواد لازم برای خمیر:
تخم مرغ 3 عدد - روغن 175 گرم – شکر سائیده 275 گرم – آرد 375 گرم – پودر کیک، هل، وانیل: از هر کدام نصف قاشق چایخوری.
 
مواد لازم برای روی خمیر: 
کره گیاهی (اطلس طلایی) 75 گرم – شیر عسل 1 قاشق غذاخوری (شیرعسلهایی که داخل بازار هست و حالت قوطی کنسروی داره) – عسل 4 قاشق غذاخوری – مغز گردو یا کنجد یا خلال پسته 8 قاشق غذاخوری .
طرز تهیه مواد روی خمیر: کره را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم به محض اینکه باز شد زیر آن را خاموش میکنیم. سپس بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
 
طرز تهیه:(ادامه مطلب)
ابتدا تخم مرغ، هل، پودر کیک و وانیل را مخلوط میکنیم. سپس به ترتیب روغن، شکر و آرد را اضافه میکنیم. خمیر حاصل باید یکدست شود. اگر شُل بود کمی آرد به آن اضافه میکنیم (خیلی هم سفت نباید باشد). سپس کف سینی فر را کمی چرب کرده و این مواد را داخل سینی میریزیم. مواد را در سینی بطور یکنواخت صاف میکنیم و داخل فر میگذاریم. وقتی اطراف خمیر داخل سینی کمی رنگ طلایی پیدا کرد آن را از فر بیرون میاوریم. سپس مواد روی خمیر را که از قبل آماده کرده ایم روی آن میریزیم و در طبقه پایینی فر قرار میدهیم که شعله روی سطح شیرینی باشد که مواد سطح آن هم پخته شوند. وقتی رنگ مواد روی خمیر کمی طلایی شد (خیلی کم وگرنه میسوزد) آن را از فر بیرون می آوریم و میگذاریم تا خنک شود. 
بعد از خنک شدن سینی شیرینی را داخل فریزر میگذاریم به مدت 20 الی 30 دقیقه.
سپس آن را بیرون آورده و به ابعاد و شکل دلخواه (معمولا مربع) برش میزنیم. ( دقت شود چون مغز روی شیرینی حالت خلالی دارد کمی برش زدن آن سخت است و باید از یک چاقوی تیز استفاده شود و اینکار با دقت و حوصله انجام گیرد. ) در ظرف دلخواه میچینیم. اگر مایل باشید بین ردیفهای شیرینی کاغذ شیرینی یا یک لایه پاکت فریزر بگذارید بهتر هست چون شیرینی بهم نمیچسبد.
 
توجه شود به جای مغز پسته یا گردو یا کنجد از مغز بادام هم میتوان استفاده کرد. مغز بادام را داخل آب گرم یا ولرم ریخته کمی خیس که خورد پوست قهوه ای آن را جدا کرده و سپس خلال میکنیم یا مقداری ریزتز (یعنی هر خلال را نصف میکنیم) و برای روی سطح شیرینی استفاده میکنیم.
ارسال کننده: خانوم عاطفه کوهساری
  • اسی $

نظرات  (۷)

چقدررر خوشمزه به نظر میاد😚😢
  • عاطفه کوهسار (alias)
  • جناب خاص نه اینطور نیس 😊😁
  • مینا معلم جزیره
  • به به دستت درد نکنه ☺ 
    حتما امتحان میکنم عکسشو برات میزارم😋

    به به، کدبانوی خودمون😊

    غبطه خوردم واقعا
    بسیار عالی 
    ممنون 
    عاطفه  جان  تشکر🌹🥀🌹🥀

    لطف  کردی

    واقعا   تو خانمی  تکی
  • عاطفه کوهسار (alias)
  • مینا
    آفرین چه ایده خوبی حتما عکسشو بذار ببینیم چجور درمیاد. 
    فقط بریدنش خیلی مهمه.

    درا و مهوشی
    قربونتون. بچه ها اگر خوشتون اومد درست کنید.
    اگرم نه چیزای دیگه خواستین بگین به مرور بفرستم براتون. فقط عکس همیشه نمیتونم تهیه کنم.
    میدونید هم از لحاظ بهداشت و سلامت هم هزینه خودمون بپزیم خیلی بهتره.

    گلرو 
    قربونت . نه بابا اینطورام نیس. یکی دیگم بود تو اون عکسه شکلات کاکائویی داشت اونم مینویسم این چند روز. امیدوارم مفید باشن.
    + کیک ساده. ولی عکس کیک ندارم.

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی